marți, 11 septembrie 2012

Ține-te bine
" Ține poporul prost și așa ai să guvernezi și-ai să faci ce vrei, poți să te ștergi și pe picioare cu țara dacă vrea mușchii tăi", asta era discuția între doi parlamentari într-un intercity în care s-a nimerit să fiu și eu acum vreo doi ani. Adevărul e că și funcționeză. Se văd și rezultate.Pe toate planurile.
De exemplu și astăzi mi-a trecut  prin față o aprobare de demolare a unei clădiri istorice semnată de un imbecil cu patru clase." E, ce te enervezi tu, că și-așa sunt destule clădiri istorice în oraș. Ce te doare pe tine capul..." . Ar trebui să mă consoleze faptul că în loc or să construiască un magazin de țoale scumpe în care oamenii de rând vor trebui să se descalțe ca să intre în magazinul cu pricina.
Vorba romanilor, panem et circenses, este încă valabilă . Circ este cât vrei, pe toate gusturile, aproape pe oriunde. Cât despre pâine, câțiva au mai multă, alții mai puțină și unii n-au deloc...

10 comentarii:

 1. Poza m-a facut sa zambesc, foooarte frumoasa ideea!
  Textul m-a intristat.
  Seara placuta sa ai!

  RăspundețiȘtergere
 2. În cartierul meu tocmai constatam zilele trecute cum dispare un părculeţ. Erau vreo douăzeci de arbori pe un colţ de arteră, doborâţi ca printr-un semn din nasul Samanthei, cea cu vrăjile din serial. Tot pentru un magazin. Încă nu ştiu dacă e de ţoale scumpe sau de altceva, că nu are firmă.

  RăspundețiȘtergere
 3. http://www.youtube.com/embed/WIvmpHawDlY bine ca mai avem moneda nationala

  RăspundețiȘtergere
 4. sau, dacă nu au pâine, să mănânce cozonac, spunea cândva, o doamnă cu sânge albastru.

  RăspundețiȘtergere
 5. Îmi dau seama ce dezgust îţi poate provoca să auzi o asemenea discuţie. Atâta dispreţ arată "vajnicii" noştri politicieni faţă de acest popor şi faţă de ţara care n-a fost pentru ei decât o...vacă bună de muls. Din păcate nu s-au şters cu ţara doar pe picioare, ci şi la spate. Şi aşa ce vin ca nişte prefăcuţi cu discursuri electorale sforăitoare... Chiar ne iau de proşti pe toţi. Bine, unii chiar sunt şi îşi merită soarta, dar nu sunt toţi aşa şi e păcat că ne lăsăm conduşi în felul acesta...
  Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce doi faceau parte din parlamentul italian...dar, dupa cum vezi, multi nu sunt prea diferiti de cei de la voi.

   Ștergere