duminică, 8 ianuarie 2012

Un trésor

Cum e să te trezești brusc cu mai mulți copii......hihi


11 comentarii:

 1. imi imaginez ca e dintr-o data altceva :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna seara, ma numesc, Costi detin un blog http://www.dcosti.info/ si doresc daca sunteti de acord sa facem schimb de bannere sau sa ne adaugam reciproc la blogroll. Astept raspunsul dvs.pe site sau pe id-ul din semnatura. Cu deosebita consideratie,

  RăspundețiȘtergere
 3. soc!?...urmat de...bucurie?! :) ...ar fi interesant :))

  RăspundețiȘtergere
 4. cred ca pana la urma bine pentru toata lumea :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu am văzut... :))
  Genesis figurează printre favoritele mele.

  RăspundețiȘtergere
 6. Trésor a fost şi un jucător de fotbal, ultima oară la Girondins de Bordeaux...

  RăspundețiȘtergere
 7. :)) buna întrebare!
  superba melodia propusa!

  RăspundețiȘtergere
 8. Astia toti joaca ,,Pitulusu``...denumirea scortoasa este ,, de-a v-ati ascunselea``?:)Noi jucam altfel, unul singur se punea ...,,Te pui`` cu ,,te-ncurci``? :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Re doar comentariul despre multi copii, ca pozele nu se potrivesc: sunt efectiv ingrozit in ultima vreme deoarece sefii vor sa ma avanseze administrativ de la simplu functionar la sef de birou, si efectiv NU imi place si nici nu am inclinatie pt asa ceva, in principal a vorbi cu alti oameni pt diverse motive, (mai comun, fie sa le faci psihoterapie de suport, fie sa le dai recomandari, cu scopul final ca sa te lase-n pace si sa se puna o data pe treaba, fiecare la ce se pricepe si dupa cum se pricepe el)...efectiv am impresia ca va trebui sa devin un fel de educator de gradinita, si eu nu numai ca nu am absolut nici un fel de training pedagogic, managerial nici nu mai vorbesc, dar efectiv nici nu-mi place. Nu suport sa trebuiasca sa am grija de copii, cu raspunderea aferenta deosebit de impovaratoare, desigur.

  Munca de educator de oameni este, intr-adevar, o munca ff stresanta, si inteleg de ce nimeni nu mai doreste sa devina educator in zilele de azi, si in general, mai proeminent pe ultii 30 de ani, oameni din ce in ce mai vulnerabili posttraumatic, deci probabil mai inclinati catre altruism, sau, din pacte, uneori chiar mai marginali ei insisi ca functionalitate generala, aleg sa devina educatori, (cf studii popularizate in mass media, inclusiv norvegiana).

  Ma intreb chiar daca nu as putea utiliza o portita tehnica din legislatia muncii deosebit de generoasa aici in Scandinavia fata de toti oamenii muncii, sa fac, cu ajutorul reprezentantului meu sindical, o plangere de discriminare la serviciu impotriva mea de catre sefi deoarece vor sa ma avanseze tocmai pe mine ierarhic intr-o asemenea functie cu adevarat stresanta...insa, ca un prost, i-am promis deja verbal lui Apollo, (porecla sefului meu direct, ca seamana la caracter destul de mult), ca orice sarcina mi-o da am sa o indeplinesc fara sa ma plang, deoarece, culmea, ca reprezentant birocratic al unui popor strain, educat in tari si mai straine, (de Norvegia), doresc sa prezint un exemplu bun de tinuta poporului functionarilor norvegieni !

  (Si nu glumesc, si nici nu vorbesc la figurat prea mult sau in mod ff abstract, oblic nici atata...ma simt obligat sa precizez, ca pe Internet, e clar ca in lb romana exista suspiciune mai inalta decat media re acest fel de lucruri, pe cand in alte limbi, mai putin norvegiana, lumea comunica pe Internet in cuvinte mult mai concrete, pe norvegiana vorbind poetic in metafore, asa ca acolo nici nu e cazul sa incerci sa intelegi ceva sau sa comentezi, ca fiecare isi recita poezii in coltul lui oricum.)

  RăspundețiȘtergere